فیلتر






دمنوش و فرنچ پرس

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

خرید انواع فرنچ پرس 

انواع فرنچ پرس در اشکال و سایز های متفاوت در فروشگاه تخصصی ظروف کافه و رستوران ماریو آماده عرضه به مشتریان عزیز می باشد. در این قسمت با انواع فرنچ پرس و نحوه دم کرده قهوه و دمنوش با فرنچ پرس آشنا میشوید. در زبان انگلیسی، این دستگاه در آمریکای شمالی به عنوان پرس فرانسوی یا پرس قهوه شناخته می شود.

همانند قهوه، می توان از فرنچ پرس به جای دم کردن چای برای تهیه انواع دمنوش و چای گیاهی استفاده کرد. تا حدودی چای حتی پس از فشار دادن پیستون نیز به طعم دادن و دم ادامه میدهد که ممکن است باعث تلخ شدن چای باقی‌ مانده در پرس شود. بنابراین توصیه می شود که چای را پس از آماده شدن در ظرف سرو بریزید.

فرنچ پرس را نباید هم برای چای و هم برای قهوه استفاده کرد مگر اینکه کاملا تمیز شود، زیرا باقیمانده قهوه ممکن است طعم چای را خراب کند. با این حال، این روش بیشتر برای چای های سبک مناسب است و برای چای هندی (که باید جوشانده شود) یا چای چینی (که تمایل به دم کردن طولانی مدت دارد و معمولاً از برگ های چای مجددا استفاده می شود) مناسب نیست.

چگونگی دم کردن قهوه با فرنچ پرس 

فرنچ پرس با غوطه ور کردن قهوه آسیاب شده در آب داغ و سپس جدا کردن تفاله قهوه با فشار دادن فیلتر به پایین قهوه درست می شود. آب باید در حدود 93 درجه سانتی گراد باشد تا استخراج طعم بهینه شود. هر چه داغتر باشد ( آب در دمای 100درجه سانتی گراد بجوشد)، طعم قهوه شما سوخته خواهد شد.

اگر می خواهید در خانه یک فنجان قهوه خوش طعم درست کنید و نمی خواهید هزینه زیادی کنید، فرنچ پرس یک گزینه عالی است. این روش دم کردن سریع و یکنواخت است و فرنچ پرس فضای پیشخوان را اشغال نمی کند یا به تکنیک ریختن خاصی نیاز ندارد.


در حالی که آب گرم می شود، قهوه خود را آسیاب کنید. دم کردن قهوه در فرنچ پرس نیاز به آسیاب درشت و یکنواخت دارد. توصیه می کنیم با نسبت قهوه به آب 1:12 شروع کنید. اگر از 350 گرم آب استفاده می کنید، 30 گرم قهوه می خواهید.

فرنچ پرس قهوه  با طعم بهتری را به سرعت درست می کند، اما طعم هر دسته هرگز ثابت نیست و باید سریع آن را بنوشید وگرنه تلخ می شود. از طرف دیگر قهوه فوری ارزان و سریع درست می شود، اما طعم عالی قهوه را نمی دهد و کافئین کمتری دارد.

ویژگی های لیوان دمنوش ماریـــو


دارای تفاله گیر

دارای جنس پیرکس و بلور

دارای درب شیشه ای

مناسب برای سرو چای و انواع دمنوش

گنجایش از 250 تا 500 سی سی

 

لیوان دمنوش معمولی که اکثرا به شکل ماگ های پیرکس درب دار هستند، می توانند حرارت را مدت زیادی نگه دارند و به همین دلیل است میتوانید در مدت کوتاهی دمنوش خود را آماده و نوش جان کنید.

استفاده از لیوان های دمنوش درب دار علاوه بر این که به حفظ حرارت بیشتر کمک میکند، باعث می شود عطر و طعم دمنوش شما بهتر باشد.

این لیوان ها دارای تنوع بسیاری در ظاهر و حجم می باشد